Ik was al een tijdje aan het zoeken voor een uitbouw huis. Ik heb al vele websites gehad  maar nog geen een er van sprak me echt aan of zat hier dicht in de buurt. Wat wel belangrijk voor mij is.  Tot dat ik Verbouwaanvraag.nl tegen kwam. De website sprak me erg aan en ik had meteen een goed gevoel bij dit bedrijf. Ook zaten ze nog eens lekker dicht in buurt, dit was al helemaal mee genomen.

De uitbouw word over het platten dak van de grage geplaatst. Eerst wisten we niet of dit mogelijk was omdat we niet wisten dat de grage stevig genoeg is maar na contact op te nemen met Verbouwaanvraag.nl hebben ze iemand langs gestuurd om eens te komen kijken te of het allemaal mogelijk is en of het dak van de grage stevig genoeg is om nog een verdieping op te bouwen. Dit bleek allemaal goed te zijn.

logo-1-300x65

Op het moment zitten we halverwege de uitbouw en het begint al ergens op te lijken. In eerste instantie zaten we een beetje te klieren met de goot van de grage zelf, maar dit is nu opgelost. De uitbouw is gebouwd  aan de kamer van mijn zoon. Op het moment is zijn kamer niet super groot en hij wil graag een game kamer hebben waar hij zijn Playstion4 en PC neer kan zetten en waar hij met zijn vrienden kan gaan zitten als deze langskomen.

Voor nu slaapt hij even bij ons op de kamer met een luchtbed aangezien ze op die van hem vol op bezig zijn, maar als het goed is duurt het niet meer s lang voordat hij weer op zijn eigen kamer kan gaan slapen.

Comments are closed.

Post Navigation