De medewerkers van Tegelmegashop.nl doen niets liever dan u begeleiden bij het vinden van de perfect passende tegel. Om u optimaal van dienst te zijn binnen het oriëntatie proces werken wij wekelijks een aantal artikelen uit waarbij verschillende tips worden gegeven op het gebied van tegels, laminaat en sanitair. Deze keer een aantal tips voor het kopen van passende toilet tegels!

Hygiëne! Hygiëne is uiteraard van groot belang in verschillende ruimtes die met tegels bekleed worden, waarschijnlijk denkt u hierbij meteen aan het toilet, de keuken en de badkamer. Dit zijn dan ook meteen drie ‘natte’ ruimtes, oftewel ruimtes waarbij zowel de vloer als de wand periodiek worden blootgesteld aan vocht (water). Vanuit hygiënisch oogpunt wordt veelal gekozen voor tegels van keramiek. Keramische tegels zijn, naast duurzaam en kwalitatief hoogwaardig, vochtvrij, vuilafstotend en super eenvoudig schoon te maken en schoon te houden. Wilt u toch gaan voor die unieke uitstraling van natuursteen, zorg er dan voor dat u de tegels impregneert. Door het impregneren krijgen de tegels een beschermlaag waardoor vuil er moeilijker tot niet in kan trekken. Zo blijven de tegels mooi en is schoonmaken een fluitje van een cent.

Ruimte! Het toilet is een kleine ruimte en het realiseren van een optisch grotere ruimte is dan ook van groot belang. Om deze reden wordt enerzijds steeds vaker gekozen voor grote tegels, waarbij tegels beschikbaar zijn die u in de breedte over de volledige wandbreedte van het toilet kunt plaatsen, zodat u geen voegen ziet. Indien u kiest voor tegels die niet over de volledige breedte vallen (wat meestal zo is!), dan kunt u kiezen voor een vloertegel en een wandtegel die in de breedte een gelijke afmeting heeft. Zo kunnen de voegen namelijk van de vloer naar de wand in een lijn doorlopen. Dit zorgt voor rust en een ruimtelijk effect.

Wat uw wensen ook zijn, Toilettegels bij Tegelmegashop.nl bestellen is altijd een goede keuze! Bij ons bent u verzekerd van topkwaliteit (1e keus), A-merken, een ruim assortiment en de beste prijzen.

Comments are closed.

Post Navigation