France ComfortOmdat ik zelf uit een groot gezin kom is het soms moeilijk om een goede vakantie bestemming te vinden. Hetgeen waar we het vaakst moeite mee hebben is een vakantiehuisje te vinden waar we met zijn alle in passen. Omdat wij dus met acht personen zijn is het vaak een moeilijk opgave. Ook willen we graag een een bestemming hebben waar we niet met het vliegtuig een moeten.

Met deze twee eisen ging ik dus online zoeken. Ik was dan ook een paar dagen bezig, toen kwam ik per toeval uit op de website francecomfort.com. Ik kan jullie bij deze zeggen dat het een echte aanrader is! Dit overigens niet alleen voor grote families maar ook voor stelletjes. En zoals de naam van de website al doet vermoeden is het inderdaad in Frankrijk. Hier kun je deze eenvoudig per auto naar toe gaan. Ideaal dus en dat is dan ook de reden waarom ik hier afgelopen zomer de vakantie heb geboekt. Dit was uiteindelijk dus een Luxe vakantiehuis Dordogne geworden. Een keuze waar achteraf iedereen zeer tevreden over was! Vooral toen iedereen van te voren de site bezocht en zag wat er allemaal te doen. Eigenlijk maakt het niet uit hoe oud je bent, want je kunt hier echt heel veel doen.

Luxe vakantiehuis Dordogne

Veel luxe en vrijheid

Wanneer je een vakantiehuis hebt waar je met acht personen in kunt biedt dit natuurlijk veel vrijheid en ruimte. Dit was dan ook ideaal voor ons. Zo had iedereen soms zijn ruimte maar toch waren we als gezin bij elkaar. Het huisje was voorzien van veel luxe zoals een afwasmachine, oven, magnetron en zelf een wasmachine met droger!

Vakantie Frankrijk

Ook waren de recensies erg goed. Wanneer ik zelf een vakantie boek, kijk ik hier toch wel altijd naar toe. Het geeft je immers een goed beeld van wat je kunt verwachten. Toen wij eenmaal daar aan kwamen werden alle goede verhalen ook bevestigd. Is een Luxe vakantiehuis Dordogne wellicht ook wat voor jou?

Comments are closed.

Post Navigation