Voor die genen die niet weten wat huisontruiming inhoudt, zal ik dit even gaan vertellen. Het betekend dat het huis word leeg geruimd na het verhuizen van ouderen, mindervaliden en hulpbehoevenden. Dit geldt ook voor de nabestaanden na het overlijden een dierbare bijvoorbeeld. U hoeft het niet zelf te doen als dit te zwaar is in de zin van gewicht maar ook emotioneel. Daarom is seniorenhulp er voor u! Zij zullen het huis helemaal leeg ruimen en netjes opleveren. Ook zullen de overbodige spullen in het huis naar het goede doel gaan of afgevoerd worden na overleg met de nabestaanden of de persoon in kwestie zelf. De spullen die nog bewaard moeten blijven, zullen afgeleverd worden waar de personen dit willen.

Positieve draai aan het geheel

Na het overlijden van mijn moeder, konden wij de emotionele druk niet aan. Aangezien mijn vader al is overleden konden we niks meer met hun huis en we moesten het huis binnen een week schoon en leeg opleveren. Aangezien de zaken bij de woningcorporatie gewoon doorgaan, houden zij geen rekening met de gevoelens van de nabestaanden. Zodoende zijn wij bij seniorenhulp terecht gekomen en hebben zij ons fantastisch geholpen. Na het verhaal uitgelegd te hebben, kozen we voor het pakket spoed huisontruiming en was het huis voor de deadline al leeg!

Super service!

Omdat wij een beetje laat belden en er eigenlijk geen plek meer was voor een afspraak, hebben ze ons toch weten in te plannen en razend snel geholpen. Mocht er nog een keer zoiets voor doen, dan weet ik waar ik moet zijn.

Comments are closed.

Post Navigation