hovenier

Hulp gezocht

Na een behoorlijke storm tijdens de winter, lag onze hele tuin overhoop! Wij hebben zelfs nieuwe schuttingen moeten plaatsen. Voor de rest van de tuinaanleg wilden wij natuurlijk een hovenier Waalwijk inschakelen, want echt groene vingers hebben wij zelf niet. Tevens vind ik het altijd wel fijn als de tuin professioneel gedaan wordt. Zo weet ik zeker dat de juiste planten op de juiste plek staan en kan ik advies vragen over het onderhoud. Wij moesten op zoek naar een hovenier Waalwijk en kwamen toen bij Van de Ven uit. Ik wist al dat Van De Ven de beste hoveniers in dienst heeft. Er zijn veel mensen erg tevreden over hun diensten, dus zouden wij dat vast ook worden! Wij hebben met hen een nieuw tuinontwerp besproken waarna zij lekker hun gang mochten gaan met onze tuin. Daar hadden wij in ieder geval geen kind meer aan!

hovenier

Professionals aan het werk

Natuurlijk heb ik af en toe mijn tuin in de gaten gehouden. Elke dag werd ik weer blijer, omdat ik de professionals aan het werk zag! Stukje bij beetje werd onze tuin niet alleen weer de oude, maar een stuk mooier nog! Wij hebben gekozen voor nieuwe tegels om een terras mee aan te leggen. En ook besloten wij maar gelijk nieuwe planten te plaatsen, zodat wij geen onderhoud zouden hebben aan de oude planten te laten herstellen. Het is jammer dat de storm onze tuin zo aangetast heeft, maar achteraf ben ik toch erg blij met het vernieuwde resultaat!

Comments are closed.

Post Navigation