schoorsteenkap-k100-2Samen met mijn vriendin hadden wij besloten om een open haard in de woonkamer te plaatsen. De open haard hadden wij in een speciaalzaak gezien en het leek ons wel wat. Toen wij de open haard hadden aangeschaft waren wij heel erg blij met het resultaat, omdat de haard er heel mooi uitzag.

Nieuw rookkanaal

Helaas merkten wij op een gegeven moment dat het rookkanaal van de open haard niet goed werkte. Er ontstond af en toe rook en de geur van brand rook je iets te sterk. Toen wij een monteur langs lieten komen was hij tot de conclusie gekomen dat het rookkanaal niet in orde was.

Omdat wij de haar nieuw hadden wilden wij compensatie van het bedrijf waar wij de open haard hadden aangeschaft. Na een hele discussie hebben wij een gedeelte van ons geld terug gekregen. Wij vonden de open haard wel mooi en daarom zijn wij op zoek gegaan naar een goed rookkanaal.

200 isoductVia het internet ben ik op zoek gegaan naar een goed rookkanaal. Uiteindelijk kwam ik terecht op de website van Veiligrookkanaal.nl. Op de website kon ik heel erg makkelijk een rookkanaal samenstellen van een merk dat heel erg goed aangeschreven stond.

Het rookkanaal heb ik samengesteld met de afmetingen van het oude rookkanaal en daarna heb ik de bestelling geplaatst. De bestelling verliep goed en het rookkanaal kwam mooi verpakt aan.

De monteur heeft voor ons het rookkanaal geïnstalleerd, zodat wij zeker wisten dat alles goed gedaan werd. Het rookkanaal werkt goed en de open haard werkt naar behoren!

 

Comments are closed.

Post Navigation