borstvergroting-op-spierAl van kleins af aan heb ik niet groten borsten. Hier wilde ik graag wat aan laten doen. Samen met mijn man ben ik gaan kijken op internet voor klinieken die hierin gespecialiseerd zijn. Na een aantal klinieken met elkaar te hebben vergeleken kwam ik uit bij Kliniek veldhoven. Een professioneel bedrijf met ontzettend veel ervaring. Aangezien je een borstvergroting maar een keer doet, moet het wel goed gebeuren. Je kan daarom beter een goede kliniek zoeken waar je wat meer betaald, dan een kliniek met geen ervaring waardoor er complicaties kunnen optreden.

Op internet staan veel positieve reacties over Kliniek Veldhoven. Zo staat er dat ze goede doktoren hebben, kwaliteit leveren en na de behandeling veel zorg dragen. Vooral na de operatie hebben vrouwen veel last.

Intakeborstvergroting

Tijdens de intake werd alles duidelijk gemaakt. Zo kreeg ik een goed beeld van de operatie en vervolgafspraken. Na de intake werd ik ingepland en was ik 2 weken daarna al aan de beurt. Tijdens de operatie verliep alles perfect en het resultaat mag er wezen. Ik ben echt ontzettend blij met mijn nieuwe borsten. Het is daarom ook echt aan te raden om hier een borstvergroting te ondergaan. Na de operatie plannen ze vervolgafspraken in waar je met regelmaat op controle komt. Zo houden ze alles goed in de gaten.

Bij pijn kan je gebruik maken van paracetamol en ibuprofen. De dokter begeleid je en zorgt ervoor dat je van alles op de hoogte wordt gesteld.

Comments are closed.

Post Navigation